despre noi

Focuseaza-te pe cresterea afacerii tale, in timp ce noi ne ocupam de nevoile tale contabile si fiscale.

Cine suntem?

Suntem specializati in oferirea de solutii de contabilitate flexibile si eficiente.

Ce facem?

Sa conduci o afacere e o munca grea. Intelegerea afacerii dumneavoastra este primordiala pentru noi la AKA Tax Accounting. Ai destule griji pe cap, concentraza-te pe afacerea ta si lasa in grija noastra contabilitatea, declaratiile fiscale, salarizarea, consultanta, due diligence sau o inspectie fiscala.

Cum facem?

Dupa ce ne contactati vom incerca sa intelegem ce face afacerea dumneavostra si cum va putem ajuta. Fie ca vreti sa inregistrati compania, sau pur si simplu sa va preluam contabilitatea si salarizarea, sa va verificam declaratiile fiscale va punem la dispozitie profesionisti cu experienta.

Am lucrat cu sute de companii mari, dar si companii mici din intreaga Tranvilvanie. Avem experienta de peste 10 ani in domeniu si suntem acreditati pe deplin. Va stam la dispozitie cu o gama de servicii pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra cel mai bine.

Suntem o firma inregistrata la Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Deci ce mai astepti?

Contactati-ne pentru a afla mai multe despre noi.

Anca Radu – Fondator, Expert Contabil

Anca Radu este fondator si expert contabil in AKA Tax Accounting. A abosolvit Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca, sectia contabilitate si informatica de gestiune. Anca este membru al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania. 

Anca are experienta de peste 10 ani in contabilitate, verificari contabile si fiscale, consultanta financiara si fiscala, expertiza contabila, due diligence la diversi clienti cu capital strain si romanesc din Transilvania. Cu ocazia acestor verificari a reusit sa identifice problemele fiscale ale firmelor, dar in acelasi timp sa ofere recomandari conform normelor legislative din Romania, astfel incat in cazul unui control riscurile societatii de a plati taxe suplimentare la bugetul de stat sa fie cat mai mici.

Anca cunoaste si vorbeste limba engleza si italiana.