Privacy policy

Politica de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate va informeaza cu privire la informatiile pe care le colectam de la dvs. atunci cand utilizati site-ul nostru web. In colectarea acestor informatii, noi actionam in calitate de operator de date si, prin lege, suntem obligati sa va furnizam informatii despre noi, despre motivul si modul in care folosim datele dvs. si despre drepturile pe care le aveti asupra datelor dvs.
Scopul acestui document este de a descrie cum colectam, utilizam si tratam datele dumneavoastra in momentul utilizarii site-ului, precum si drepturile dumneavoastra cu privire la datele dumneavoastra.
Va asiguram de faptul ca pentru noi confidentialitatea este valoroasa, angajandu-ne sa respectam caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de dumneavoastra atunci cand utilizati site-ul. Nu suntem interesati de datele dumneavoastra personale in afara celor care sunt necesare pentru atingerea scopurilor propuse. Ne angajam sa nu instrainam datele dumneavoastra personale catre agenti de publicitate, insa acestea vor fi folosite de catre AKA Tax Accounting Srl.
Datele cu caracter personal se refera la orice informatie care ne comunica ceva despre dvs. sau pe care o putem corela cu dvs.

Operatorul datelor dumneavostra cu caracter personal

Operatorul in relatia cu datele dvs. cu caracter personal este AKA Tax Accounting SRL, cu sediul in Satu Mare, Apa, nr. 35, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului J30/451/2018, Cod fiscal: 39341852, inregistrata la Registrul in calitate de proprietar al website-ului ww.akataxaccounting.ro.
Ne puteti contacta prin posta la adresele sediului social de mai sus, prin e-mail la adresa office@akataxaccounting.ro sau telefonic la 0040772124496.
Nu suntem obligati sa avem un responsabil cu protectia datelor, astfel incat orice intrebare cu privire la utilizarea datelor dvs. personale trebuie adresata la datele de contact de mai sus.

Ce sunt datele cu caracter personal?

Conform Regulamentului 679/2016 “date cu caracter personal“, definite la Art.4 alineatul 1., inseamna orice informaţii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitaţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prevederi generale

Puteti consulta site-ul si fara dezvaluirea identitatii sau furnizarii celei mai mici informatii cu privire la datele dumneavoastra personale. Se pot obtine insa informatii in mod automat, la vizitarea site-ului, serverul de web inregistrand numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet, precum si site-ul web de la care ne vizitati, dar acestea nu pot fi asociate vreunei persoane. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra.

Categorii de date cu personal prelucrate

Datele cu caracter personal pe care le prelucram pot include:
• Informatii de contact, cum ar fi numele dumneavoastra, adresa postala, inclusiv adresa de domiciliu, in cazul in care ne-ati comunicat-o, adresa profesionala, numarul de telefon, numarul de telefon mobil, numarul de fax si adresa de e-mail;
• Datele rezultate din navigarea dvs. pe pagina noastra de internet colectate prin intermediul cookie-urilor și a tehnologiilor similare
Sunteti de acord ca datele dumneavoastra pot fi transferate in scopul stocarii catre server-ul administrat de furnizorul de servicii IT sau unul dintre afiliatii si/sau subcontractorii sai, cu conditia ca masurile tehnice, organizationale si personale sa fie mentinute la acelasi nivel.
De asemenea, vom colecta si stoca toata corespondenta pe care ne-o transmiteti, precum notificari, intrebari si solicitari.

Datele sensibile si datele copiilor

Nu inregistram date sensibile privind sanatatea dvs., etnia, credintele religioase sau politice. De asemenea nu colectam date despre copii dumneavoastra.

Colectarea datelor

Operatorul colecteaza datele dumneavoastra prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre dumneavoastra, prin crearea contului pe Site, prin chestionare online etc.
Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul expres ca datele personale sa fie folosite de AKA Tax Accounting Srl, precum si de partenerii sai comerciali, in conformitate cu scopurile sus mentionate.
Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, aveti dreptul de a nu le furniza, insa aceasta implica stergerea din sistem a contului dumneavoastra si imposibilitatea de a primi informatii cu privire la evenimentele si comunicarile Operatorului.
Colectarea datelor
Nu folosim datele dvs. personale decat in scopuri legitime de afaceri. Acestea includ:
• pentru furnizarea informatiilor solicitate si pentru a raspunde corespondentei primite de la dumneavoastra;
• pentru a va transmite informatii despre noi, promotiile noastre si despre activitatile si evenimentele noastre si ale Partenerilor nostri.
• gestionarea relatiilor cu clientii. Este posibil sa va solicitam un feedback in legatura cu produsele si serviciile noastre si sa il comunicam anumitor membri ai personalului nostru in vederea imbunatatirii ofertei.
• marketing personalizat: putem sa va trimitem scrisori, e-mailuri sau mesaje text pentru a va oferi un produs sau un serviciu. Puteti sa va dezabonati de la ofertele de acest gen. Aveti dreptul de a nu consimti sau de a va opune la activitatile comerciale sau de marketing direct, inclusiv la crearea profilului in scopul activitatilor de acest tip.
• pentru indeplinirea obligatiilor legale si responsabilitatilor sociale, conform legilor romane si internationale.

Care sunt temeiurile pentru prelucrarea datelor personale?

Societatea noastra colecteaza si prelucreaza datele Dvs. personale doar cu consimtamantul Dvs., atunci cand are o obligatie legala sau exista un temei legitim.

Cum va puteti actualiza datele cu caracter personal?

in cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sufera modificari, spre exemplu daca va schimbati prenumele, numele sau adresa de e-mail sau daca doriti sa anulati orice fel de cerere adresata noua, sau daca luati cunostinta de faptul ca detinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastra, va rugam sa ne contactati prin e-mail la: office@akataxaccounting.ro.
Nu vom fi raspunzatori pentru nicio pierdere decurgand din date cu caracter personal incorecte, neautentice, insuficiente sau incomplete pe care ni le furnizati.

Sunt datele Dvs sigure la Operator?

Societatea noastra trateaza securitatea datelor Dvs foarte serios, prin adoptarea si revizuirea periodica a masurilor de securitate, tehnice si organizatorice, menite sa protejeze datele impotriva accesului neautorizat, modificarii, dezvaluirii sau distrugerii neautorizate. Accesul la date este permis doar persoanelor autorizate, care si-au insusit in prealabil obligatiile de confidentialitate.
Catre cine poate transfera Operatorul datele?
Datele dumneavoastra vor fi accesate de catre salariatii Societatii, din cadrul departamentelor de marketing, de catre contractorii si partenerii operatorului, numai in scopurile sus mentionate. Aceste persoane sunt obligate sa pastreze confidentialitatea acestor date, fiind instruite cu privire la protectia datelor cu caracter personal.
Furnizori de servicii/partenerii societatii
In cazul in care folosim alti furnizori de servicii, nu comunicam decat datele cu caracter personal care sunt necesare pentru realizarea unei anumite sarcini. Furnizorii de servicii ne sprijina cu activitati de tipul:
• executarea unor anumite servicii si operatiuni;
• conceperea si intretinerea instrumentelor si aplicatiilor bazate pe Internet;
• activitati sau evenimente de marketing si gestionarea comunicarii cu clientii;
• intocmirea rapoartelor si statisticilor, tiparirea materialelor si conceperea produselor.
• plasarea de reclame in cadrul aplicatiilor, site-urilor web si retelelor sociale.
• direct din e-mail-ul de newsletter trimis de Operator;
• trimitand o solicitare la adresa de email: office@akataxaccounting.ro;
Datele dvs. cu caracter personal pot fi transmise la cerere, autoritatilor in drept, in conformitate cu prevederile legale aplicabile.

Google Analytics

Site-ul foloseste cookie-uri Google Analytics pentru a colecta informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza acest site si pentru a detecta posibile probleme de navigare. Google Analytics stocheaza informatii despre paginile vizitate, durata de navigare pe site, modalitatea prin care a fost accesat site-ul precum si sectiunile accesate din cadrul paginilor. Nu sunt stocate informatii personale, prin urmare, aceste informatii nu pot fi folosite pentru identificarea utilizatorului.
Site-ul foloseste Google Analytics pentru a putea urmari daca site-ul intruneste cerintele utilizatorilor si pentru a prioritiza imbunatatirea proceselor derulate. Google ofera mai multe informatii despre cookie-uri in pagina de politica a confidentialitatii si politica cookie-urilor. De asemenea, Google, pune la dispozitie un “add-on” ce ofera posibilitatea renuntarii la Google Analytics indiferent de paginile accesate.

Cat timp pastreaza Operatorul datele personale colectate?

Datele dumneavoastra vor fi stocate pentru intreaga perioada de existenta a contului si/sau a abonamentului la newsletter. Societatea va sterge datele dumneavoastra aferente fie contului dumneavoastra, fie abonamentului la newsletter de indata ce decideti dezactivarea contului sau. Totusi, este posibil ca stergerea datelor sa nu fie concomitenta cu stergerea contului dumneavoastra si/sau dezabonarea de la newsletter. De asemenea, ne rezervam dreptul de a retine datele, in situatia in care sunt necesare in vederea indeplinirii obligatiilor noastre legale, solutionarii litigiilor, etc..
In cazul stergerii datelor personale, la cerere sau in situatia stergerilor periodice, Operatorul va anunta tertii carora le-a furnizat datele .

Care sunt drepturile Dvs?

Respectam drepturile dvs. in calitate de client pentru a stabili cum sunt utilizate informatiile dvs. personale. Aceste drepturi includ:
Dreptul de a accesa informatiile
Aveti dreptul de a solicita un raport al datelor dvs. cu caracter personal pe care le prelucram.
Dreptul la rectificare
Daca datele dvs. personale sunt incorecte, aveti dreptul sa ne cereti sa le rectificam. In cazul in care comunicam tertilor date corectate ulterior, vom informa si tertii respective in acest sens.
Dreptul de a va opune prelucrarii datelor
Puteti sa va opuneti folosirii datelor dvs. personale de catre AKA Tax Accounting in interesele legitime. Puteti sa va exercitati acest drept online sau telefonic. Vom lua in considerare opozitia dvs. si daca prelucrarea informatiilor dvs. are vreun impact nejustificat asupra dvs. care impune incetarea prelucrarii datelor respective.
De asemenea, puteti sa va opuneti primirii de mesaje comerciale personalizate din partea noastra.
Dreptul la restrictionarea prelucrarii
Aveti dreptul de a ne solicita sa restrictionam utilizarea datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care considerati ca informatiile sunt inexacte.
Dreptul la portabilitatea datelor
Aveti dreptul sa ne solicitati sa transferam datele dvs. cu caracter personal direct dvs. sau unei alte companii. Aceasta se aplica in cazul datelor cu caracter personal pe care le prelucram cu consimtamantul dvs. In cazul in care acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic, vom transfera datele dvs. cu caracter personal.
Dreptul la stergere
Puteti sa ne solicitati stergerea datelor dvs. cu caracter personal daca:
◦ datele nu mai sunt necesare in scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate,
◦ va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea
◦ AKA Tax Accounting prelucreaza datele dvs. cu caracter personal in mod ilegal, sau
◦ o reglementare a Uniunii Europene sau a Romaniei impune stergerea datelor dvs. cu caracter personal de catre AKA Tax Accounting Srl.
Dreptul la reclamatii
In cazul in care nu sunteti satisfacut de modul in care am raspuns solicitarilor dvs., aveti dreptul sa faceti o reclamatie. Daca sunteti in continuare nemultumit de reactia noastra la reclamatia pe care ne-ati inaintat-o, puteti sa o trimiteti mai departe catre Responsabilul cu protectia datelor de la AKA Tax Accounting Srl. De asemenea, puteti contacta autoritatea pentru protectia datelor din Romania.
Exercitarea drepturilor dvs.
Daca doriti sa va exercitati drepturile sau sa faceti o reclamatie, va rugam sa ne contactati trimitand un e-mail la adresa de e-mail office@akataxaccounting.ro, telefonandu-ne la numarul de telefon:0040772124496 sau completand formularul de la sectiunea “Contact”.
Intentionam sa raspundem la cererea dvs. in cel mai scurt timp posibil. In unele cazuri, timpul de raspuns poate fi de pana la o luna. Daca avem nevoie de un timp mai indelungat pentru a va solutiona cererea, va vom informa cat timp suplimentar este necesar si va vom oferi motivele intarzierii.
In anumite cazuri, putem respinge cererea dvs. Daca este permis prin lege, va vom informa in timp util de ce am respins cererea.
De asemenea, aveti dreptul de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere a protectiei datelor din Romania, in cazul in care considerati ca prelucrarea datelor Dvs cu caracter personal incalca legile aplicabile.
Institutia careia va puteti adresa pentru a depune o plangere este: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – cu sediul in Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Bucuresti, Romania.

Actualizari la aceasta politica de confidentialitate

Cea mai recenta actualizare a acestei Politici de confidentialitate a fost realizata in luna Mai 2018. Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. in cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa in aplicatie versiunea modificata a Politicii de confidentialitate si/sau o va vom pune la dispozitie in alt mod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *